Funny Puzzles You Shouldn't Ever Miss!



Have you ever tried answering mind-blowing puzzles before? Well, you got to try this very EXCITING, ENTERTAINING and CHALLENGING puzzle as well! And maybe you have also answered some of them...If so, let's see how well you can recall.

Just scroll down slowly and please be honest.... GOOD LUCK!!!

       





       man
1. ------------
      board 











Answer: man overboard 
 


How do you find it? Try the next one...









      stand
2. ------------
          



 


 












 
Answer: I understand 



Want to try again? How about this:







3. /r/e/a/d/i/n/g/ 



 










Answer: reading between the lines



Oh! But don't give up yet. There are more... Try your luck!








4. 
   
      r
     road
      a
      




















Answer: cross road 



              

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.
 




5. cycle
    cycle
    cycle 




















Answer: tricycle 




Hahaha! Have you figured it out?


Next one... 






          0
6. ------------
       M..D. 

       Ph.D. 

























Answer: two degrees below zero 





C'mon give it a little thought ! !
 


     
7. knee 
    
light 



















Answer: neon light



( knee - on - light ) 




  It's not bad. You can still prove you are smart if you can answer this:






                ground
8. 
         ---------------
   feet feet feet feet feet feet 





















Answer: six feet underground 



Oh no, not again ! ! 






9. he's X himself 























Answer: he's by himself 




Now you are messing up big time. 






10. ecnalg 




















Answer: backward glance 




Give it another try... 

 



11. death ....... life 






















Answer: life after death 





Give it another try...




12. abababababababababababababababababababab...















Answer: long time no 'C'




Ohhh...Okay last chance .................... 






13. THINK 






















Answer: think big ! ! 














No comments:

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Facebook Comment